Cosly.com
Oplevering Maasvlakte 2


 
Referenties

mei1
Oplevering Maasvlakte 2 wo. 1 mei 2013, Rotterdam

Jaren hard werken resulteerde dan uiteindelijk in de oplevering van de Maasvlakte ll! En dat werd gevierd in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Er waren in de locatie drie ruimten gecreëerd met elk zijn eigen culinaire specialiteiten. Voor een ieder wat wils!

De algemene feestruimte was de grootste ruimte. Hier waren dan ook de meeste buffetten te vinden. Een satébar, buffet met à la minute bereide ravioli of een ouderwets broodje bal. Daarnaast serveerde onze Femme hier verse patat uit buikbak. 

In Café 't Vlakkie konden de gasten genieten van die typische 'kroegsnacks'. Onze gastdames serveerden de gasten warme snacks en bij de bar konden zij een glaasje Jenever krijgen. Ook de oer-Hollandse bitterbal en zoutjes en nootjes op de tafels mochten uiteraard niet ontbreken. 

De Maasvlakte is onlosmakelijk verbonden met de duinen. Vandaar is er dan ook gekozen om de andere ruimte in te richten als de Binnenduin. Wie er aan de duinen denkt komt natuurlijk uit bij vis! Bij het grote visbuffet konden de visliefhebbers dan ook hun hart ophalen. Ons oestermeisje opende live voor de gasten verse oesters. Verrassend was ons insectenmeisje. Gefrituurde sprinkhanen met een dip, wie durft? 

 


Foto overzicht

« Terug naar het referenties-overzicht